Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bryllup på en bountystrand, bryllup og og bryllupsrejse i et.
Lifestyle Travel

Bryllup på en bountystrand

on
december 2, 2017

Hvornår mon han frier?

Nøj hvor havde jeg ventet længe på, at Kasper skulle fri. I MANGE måneder fik jeg tåre i øjnene og begyndte at trippe som en anden lille skolepige, bare  hvis Kasper så meget som bukkede sig ned for at snøre sine sko.

MEN pludselig en dag skete det. Vi var i teateret for at se min kusines forestilling og da forestillingene var slut spurgte Kasper om vi ikke skulle i tage Tivoli, hvilket undrede mig lidt, da de lukkede om 1.5 time. Jeg sagde selvfølgelig ja, men jeg skulle lige sige farvel til min familie og tænkte, at vi da også lige kunne køre min veninde hjem. Jeg har ALDRIG set Kasper være så utålmodig, han trippede rundt og kom med alverdens undskyldninger på vej derind for hvorfor vi ikke skulle tage i tivoli alligevel. Så var det for koldt, så var han træt. der var meget galt.

Jeg havde virkelig JA-hatten på og tænkte “Emilie sover hos farmor, kom nu ind kampen og lad os have lidt kæreste-tid”, så jeg nægtede at køre hjem, og i Tivoli det kom vi. Vi var der dog ikke ret længe, da Kasper hurtigt sagde “nu er jeg altså træt” og ville hjem. Jeg sad derfor og mukkede lidt bilen, da jeg var sikker på, at han da ville have friet i tivoli.

Da vi kører ind af vores indkørsel ser jeg hele vores have lyse op, hele min mave var ved at eksplodere af lykke og pludselig gik det op for mig hvad der skulle ske. Han tager mig i hånden og trækker mig ind i haven og med lysekæder havde han skrevet “MARRY ME”

Tårene løb ned af kinderne på mig og da jeg vendte mig om stod han på knæ, og sagde

Mie, vil du gifte dig med mig

JA JA JA JA JA  jeg vil …

OG så skete det mest komiske Lysene begyndte at slukke en efter en – AÅ var der ikke mere batteri. Derfor ser i på billedet , at der mangler et “MA” i MARRY ME. Kasper åndede lettet op og sagde ” kan du nu forstå hvorfor jeg havde travlt med at komme hjem?

Da vi kom ind i lyset kunne jeg endelig se min ring, som Kasper havde fået special designet. Den smukkeste ring i sølv og guld. I midten af ringen var, der lavet en DNA-streng af guld. Mange ville måske tænke “øøh en DNA-streng?”, men jeg vidste præcis hvorfor, ringen var virkelig MIN, helt unik og personlig.

BRYLLUP

Der var ingen tvivl i vores hjerter om, at vi selvfølgelig skulle giftes mens vi var ude at at rejse. Kasper friede i oktober og i november skulle vi 7 uger på tur rundt i USA og Mellem Amerika, så det passede jo helt perfekt.

Mange spurgte med det samme “uh hvornår skal i så giftes og skal i holde stor fest?”

Vi gik stille med dørene og fortalte faktisk ingen om vores planer om at blive gift på en bounty strand. Vi tænkte, at vi ville blive gift ca. halvvejs på ferien, så resten af ferien kunne være vores bryllupsrejse – “to fluer med et smæk”.

Vi endte med at blive gift i Belize, på en bounty strand på øen Ambergris Caye. Vi rejste rundt og besøgte forskellige steder før vi besluttede os for at HER var det PERFEKTE sted.

På øen var der en mand, som i EN mand der kunne vie os. Mr. Eiden Salazar. Alle kendte ham, så vi fandt ham hurtigt og han ville gerne hjælpe os. Det kostede omkring 3000kr og så var det gældende i Danmark. Han kendte også den dygtigste og sødeste fotograf “Pablo Garcia”, der hjalp os med at forevige vores dag og en der kunne lave en brudebuket.

Det mest besværlige var faktisk at finde en kjole, jeg havde selvfølgelig tøj med til Emilie og Kasper, men ikke til mig selv. Er det ikke bare typisk mor-agtigt ikke at nå at tænke på sig selv? Nå men efter lang tids søgen fandt jeg endelig en kjole og datoen for brylluppet kunne endelig blive fastsat. Det blev den 2. december, samme dato som min mormor og morfar blev gift – smukt synes vi selv.

Om morgenen den 2. december 2017 ringede jeg til min familie, som var samlet til bagedag og fortalte dem de gode nyheder. Det var faktisk ret hyggeligt endelig at kunne sige det højt.  Kasper tog til barber og jeg fandt en lille frisørsalon hvor jeg tog ned og fik sat hår. Bagefter blev vi hentet af vores fotograf og kørt ned til stranden, hvor Eiden Salazar ventede på os.

Vielsen var helt utrolig smuk, meget smukkere og mere romantisk end jeg havde forestillet mig. Det var en ikke-religiøs vielse kaldet “hands ceremony”

Hands ceremony

I asked you to join hands as a symbol of the union that you are making here today.

I’d like you to think about the hands that you are holding.

These are the hands of your best friend

Holding your hands on your wedding day

Promising to love you and to work together as you build a home together.

These are the hands that will give you Strength when you need strength

Tenderness when you need tenderness

And love when you need love.

These are the hands that will countless times wipe the tears from your eyes

Tears of sorrow

But also tears of joy.

These are the hands that will hold all those whom you love.

These are the hands that years from now will still be searching for your hands,

Still seeking the love, encouragement and support that each of you seeks from the other

Hold nu op hvor jeg tudede – af lykke naturligvis

Ordene var bare så meningsfulde og smukke.

Vi havde fået en til at hjælpe os med at lave et hotspot, så min mor var faktisk med på facetime og hun tudede ligeså meget.

.. Og ej nu tuder jeg igen mens jeg sidder skriver dette indlæg. Jeg er SÅ lykkelig over at have sådan vidunderlig MAND og en så fantastisk datter, som vi har skabt SAMMEN.

At blive gift på en bounty strand, bare os tre, var det helt rigtige for os. Vi kunne koncentrere os hundrede procent om hinanden. Vigtigst af alt fik jeg et bryllup, hvor Kasper var med hele vejen, han nåede at glæde sig (ihvertfald næsten 😉 ) lige så meget som mig og kunne nyde hvert et sekund.

Bagefter gik vi hånd i hånd langs stranden og alle de lokale jublede og klappede og råbte “CONGRATULATIONS”.

Vi havde lovet Emilie, at hvis hun var god til at sige “appelsiiin” til fotografen skulle vi ud at spise kage og hold da op, aldrig har man hørt en lille pige sige appelsin så mange gange. Så afsted med os til kagebutikken….

Vi skal være sammen altid – og vi har lovet hinanden, at vi vil blive ved med at rejse ud i det store verden sammen. 

        Kasper, Mie og Emilie

 

TAGS

Kommenter

Kasper, Mie og Emilie
på vej mod nye eventyr

Velkommen, Vi er en lille familie der elsker at rejse. VI backpacker rundt omkring i verdenen og har i løbet af de sidste år haft vores datter Emilie med til 17 forskellige lande. Vil du gerne se hvordan man nemt kan rejse ud i verden som familie uden det kræver 40 kg. bagage og en kæmpe pose penge? så er du kommet til det helt rigtige sted.

Lande vi har besøgt
Følg os på instagram
Instagram has returned invalid data.
Kontakt os på facebook, instagram eller mail
%d bloggers like this: