Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Charterturen/all-inclusive - Rejse med børn - gode råd og inspiration

Charterturen/all-inclusive

Hvorfor vælge charterturen?

Et bud på en overkommelig smuttur kan være en chartertur med all-inclusive. Her skal du ikke bruge tid på at planlægge, du skal faktisk nærmest ikke tænke på noget som helst. Det eneste du skal bruge din tid på er at hygge dig med din familie. De fleste steder står der guider klar til at hjælpe og hvis du vælger all-inclusive skal du ikke en gang tænke på mad.

Hvis du ikke er så rejsevant eller er nervøs om du kan planlægge alting selv, er charterturen helt klart en virkelig god mulighed. 

Jeg har altid været mest til at rejse til uturistede destinationer og jeg troede bestemt ikke, at charterturen kunne blive min favorit. Jeg var derfor noget skeptisk, da min svigermor inviterede os på vores første all-inslusive-tur. Jeg var vild med ideen om sol og sommer og ferie, men jeg var spændt på hvad jeg ville synes om chartertur og all-inclusive. Jeg må blankt indrømme, at når vi kun havde en uge var det faktisk helt perfekt. Det var afslappende, afstressende og hyggeligt.

På en chartertur med all-inclusive er det nemt at tage hensyn til alles behov, både med hensyn til aktiviteter og spisning. Økonomisk har du også en god ide om hvad ferien ender med at komme til at koste. Du kan også være sikker på, at der er hjælp at finde, hvis du eller din familie bliver syge eller kommer til skade. 

Gode charterselskaber jeg kan anbefale er:

TUI

Apollo

Sunweb

Spies

 

 

Med all-inclusive får du mulig for at starte hver morgen sådan her