Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Den lange tur - Rejse med børn - gode råd og inspiration

Den lange tur

Hvorfor vælge den lange tur?

Hvis du har tiden og økonomien ville jeg til hver en tid vælge en lang tur frem for en kort. 

For at vi kan have råd til at være afsted i længere tid bliver vi nød til at leve billigt og lidt mere “backpacker-agtigt”. 

Når det kommer til stykket er det mest backpacker-agtige ved vores tur vores bagage og ikke så meget vores leve stil. En af de vigtigste ting for os når vi rejser i lang tid er nemlig, at vi har så lidt med som muligt. Derfor rejser vi kun med en rygsæk. Da Emilie var lille havde vi også bæresele og klapvogn med og nu har vi bare en rygsæk og en bærestol med til når vi skal vandre længere.

Og hvorfor insisterer vi så på at have så lidt med?

Simpelthen fordi det er nemmere når vi er på rundrejse. Hvis det var besværligt for os at komme fra A –> B på grund af for meget bagage, så ville vi slet ikke komme lige så meget rundt. 

Det bedste ved de lange ture

Det bedste ved at være afsted i længere tid er, at man når at komme helt ned i gear, alt stress har tid til at komme ud af kroppen. Skulle der være en dag hvor man ikke gider noget som helst, så gør det ikke noget, for der er så mange andre dage at tage af. Det er nok det jeg nyder mest!

Hvordan får vi råd til det?

  • Vi sørger for at samle ferie sammen, så vi har en masse ferie MED løn
  • Eller rejser under barsel!! (DET BEDSTE I VERDEN)
  • Lejer vores hus ud igennem airbnb mens vi er væk 
  • Laver et ordentligt budget inden vi rejser, og overholder det imens vi er afsted
  • Til daglig lever vi billigt, fx har vi ikke noget tv, fancy designmøbler eller shopper (for meget, moren nok mere end hvad faren ved 😉 )

Ja, der er pakket til os alle tre i kaspers rygsæk og den lille rygsæk han har i hånden, det er vores fælles håndbagage til flyveren – less is more!