Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Gode råd til hvilket udstyr der er smart at have med på rejsen

Gode råd til smart udstyr

Lige meget om turen er lang eller kort, er det der for os gør det nemt at rejse med børn, ikke at have så mange smarte gadgets med som muligt, men tværtimod have så lidt med som muligt. På den måde har vi hænderne fri, hvilket gør det meget nemmere at komme rundt. Det gælder også håndbagagen til flyveren!!

Slynge, bæresele, bærestol, klapvogn eller barnevogn?

En anden vigtigt ting for os har været at have ordentligt udstyr med til at bære/transportere Emilie i, så vi begge kan bære hende uden at få ondt i ryggen og uden at det er alt for besværligt.

0-6 måneder
  • Barnevogn

Vi havde en city Elite klapvogn, med en barnevognskasse den var virkelig guld værd. Fylder meget lidt og nem at pakke sammen

  • Slynge/bæresele afhængig af hvad jeres barn har det bedst i

Gå ud og prøv en masse forskellige og find en som jeres barn er i tryg i og som både mor og far kan bære. Vi havde en strækvikle med da Emilie var helt lille, det fungerede rigtig godt for os. Hun lå helt trygt og godt både hos mor og far. Vi havde hænderne fri og både Kasper og jeg synes det var dejligt nemt at bære hende sådan. 

12015030_10153717003897125_3037471363192306641_o
6 måneder til 1.5 år
  • Paraplyklapvogn

Husk at den skal have en god kaleche der skærmer for solen og skal kunne ligges helt ned (Den er også god til at transportere bagagen i 😉 )

  • Bæresele

Vi prøvede en masse forskellige og for os faldt valgt på Ergobaby Performance, som er nem at indstille til både mor og far og den version der heder performance er åndbar og god til de varmere destinationer. Der er et lille “klæde” med til at tage over jeres baby,så de kan skærmes af hvis det hele bliver for meget eller skal have en lur. 

 

 

1.5 år – 3 år

På vores sidste lange tur var Emilie lidt over 2 år. Vi talte meget frem og tilbage om hvad vi skulle tage med af udstyr. 

Vi endte med at vælge kun at tage en bærestol med. Vi købte en  Osprey Poco Premium, der har vundet “bedste bærestol i test” hos Grejguide.dk i år 2017.  Det føles ligesom en vandrerygsæk, selvfølgelig kan du stadig mærke, at du bærer dit barn, men den har virkelig en fantastisk bærekomfort og er nem at indstille til både mor og far.  I premium versionen er der blandt andet soltag (guld værd) og et større rum til at have bagage med, dvs den også fungerer som turtaske. 

Den var mega smart alle de stder hvor det er svært at komme rundt med klapvogn, men hvis du vælger en destination som er mere “klapvogns-venlig” og knap så vandre-agtig, ville jeg foreslå også at tage en klapvogn med. Det gør det lidt nemmere med lure og giver ryggen lidt mere fri.

Jeg klar anbefale hvis du vil ud at vandre lidt længere med dit barn eller skal steder hen hvor det kan være svært at komme rundt med klapvognen. 

Andet smart udstyr

Badering med sæde

Noget af vores yndlings ekstra udstyr har været vores badering med sæde, som Emilie har brugt lige fra hun var 6 måneder og stadig bruger som nu hvor hun er  2.5 år. 

Vi har haft Emilie med ude at snorkle i havet med den på og hun kan nemmere selv plaske rundt i poolen når vi har den med. 

Taske til klapvogn

Hvis i ikke lejer en airshell, kan det være en ide at tage en taske med til at opbevare klapvognen i. Fx. kan man købe en fra BabyTrold til 159,95kr. Tasken er af nylon og er vandafvisende og så fylder den næsten intet når den er pakket sammen. Den er derfor nem lige at have med i bagagen og beskytter klapvognen og holder sammen på det hele. 

Rejse hængekøje

En rejse hængekøje kan være en mega fed luksus ting at have med. Fx  “Travel Hammock Duo hængekøje” fra eventyrsport til 599,00 kr..

Den er nem at sætte op og der er plads til måde dig og dit barn. 

Den er perfekt til lige at få en lur eller bare slappe lidt af.