Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Misundelse er en grim ting - eller er det?
Blog

Misundelse er en grim ting – eller er det?

on
marts 28, 2018

Så er vi endelig ved at være klar til endnu en ferie – imorgen går turen til Egypten (eller ‘Gypten’ som Emilie siger). Emilie har godkendt sit sin strandoutfit og tasken er pakket (næsten).

Emilie har selv fortalt hvad hun vil have med i sin taske til flyveren, da jeg spurgte hende hvad der ville være bedst svarede hun “hmm malebog, rosiner, kuglepen, klistermærker, klodser og vådservietter” 🙂 En lille rejsevant pige må man sige

Jeg har det altid lidt underligt i maven når jeg skal fortælle, at vi IGEN tager afsted. De fleste reagerer ikke med at sige ‘ej hvor dejligt’ eller ‘hvor skal i hen?’, ‘nyd det’ eller måske bare ‘god tur’. Istedet er reaktion oftest ‘hvordan i alverden får i råd’ .. ‘hvordan kan i dog det’.. ‘i kan sagtens’ osv. Misundelse er en grim ting – eller er det? 

Jeg har tænkt virkelig meget over det og snakkede forleden med min meget kloge veninde Susanne som sagtens kune forstå ‘misundelsen’. Vi talte samtidig meget om, at man skal huske, at vi alle prioriterer forskelligt. Man skal som familie selv finde ud af hvad, der betyder mest. For os er det at rejse omdrejningspunktet for hele den måde vi har bygget vores liv op. Vi har ikke noget fjernsyn, ingen designermøbler, vi har købt et lille bitte hus, min garderobe er de færreste misundelig på, vi rejser med rygsæk og vi bor gerne på halvdårligt hoteller. Bare vi er sammen! Kasper arbejder skiftehold, så vi ses virkelig lidt i hverdagene, til gengæld rejser vi en masse sammen istedet.

Ville du bytte? Hvad er vigtigst for dig?

Jeg elsker at vi kan dele alle vores rejser med jer. Selvom de færreste måske prioriterer som os, og måske endda synes vi er lidt småtossede, så håber jeg, at vi kan være med til at inspirere andre til at nå deres drømme og rejse ud i verden.

Opdatering om Egypten og “selv planlagt all inclusive rejse med rygsæk” kommer snart:) …

TAGS

Kommenter

Kasper, Mie og Emilie
på vej mod nye eventyr

Velkommen, Vi er en lille familie der elsker at rejse. VI backpacker rundt omkring i verdenen og har i løbet af de sidste år haft vores datter Emilie med til 17 forskellige lande. Vil du gerne se hvordan man nemt kan rejse ud i verden som familie uden det kræver 40 kg. bagage og en kæmpe pose penge? så er du kommet til det helt rigtige sted.

Lande vi har besøgt
Følg os på instagram
Instagram has returned invalid data.
Kontakt os på facebook, instagram eller mail
%d bloggers like this: