Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvem er vi?

Om os

Altid på vej mod nye eventyr

Mie, Kasper og Emilie

Hej,

Jeg hedder Mie, jeg er 30 år og er gift med Kasper (han er også 30 år 🙂 ). Sammen har vi vores skønne datter Emilie fra august 2015.  

Vi ELSKER at rejse. Da vi mødte hinanden havde Kasper kun været på et par charterture, men jeg fik ham hurtigt overbevist om, at det måtte vi lave om på. Vores første tur sammen blev en 3 ugers tur til USA, Bahamas og Costa Rica. Det var en vidunderlig tur og Kasper var slet ikke til at stoppe, han havde virkelig fået blod på tanden og ville i den grad rejse mere. 

Vi pakkede derfor rygsækken, tog fri fra arbejde og rejste 1.5 måned til Fillipinerne og Borneo i ægte backpackerstil. Kasper tog dykkercertifikat (jeg havde taget mit i Australien for maaange år siden da jeg var på den klassiske “efter gymnasiet holder jeg et sabbat år og rejser tur”. 

Vi besteg et bjerg sammen, dykkede de vildeste steder, gav orangutanger high five, var på overlevelsestur i junglen, boede hos en lokal familie midt i Hari Raja (slutningen af ramadanen – aldrig her jeg spist så mange småkager) og meget meget mere.

En ting var sikkert – rejselysten og stilen var lagt og vi var slet ikke færdige med at rejse. 

I december 2014 står vi pludselig med en positiv graviditetstest – det første jeg får sagt til Kasper er, at vi ikke kan komme på vores planlagte dykkertur alligevel. Vi skynder os istedet at bestille den mest spontane tur til Java og Bali (som så endte med at inkludere en endnu mere spontan tur til Sumatra). 

På denne tur kiggede vi hinanden dybt i øjnene og besluttede os for, at selvom vi fik et barn skulle vi ikke stoppe med at rejse. Vi ville vise vores barn verdenen, og det er vi allerede godt i gang med.

Selvom vi nu har Emilie med på tur, har vi stadig kun en rygsæk med. Vi er endda gået fra at have en 70L rygsæk med til nu kun at have en 35L rygsæk med, (Kig under “Pakkeliste” for inspiration ). Vi besøger stadig de mest vidunderlige steder og oplever de vildeste ting og vigtigst af alt vi gør det SAMMEN. Tiden flyver afsted i hverdagen og man ser hurtigt hinanden alt for lidt, så for os er det at rejse også et pusterum, et pusterum hvor vi har TID til at nyde hinanden.

Vi glæder os til at dele vores erfaringer med dig og til forhåbentligt at inspirere dig til at komme afsted. Vi håber, at vi kan give dig blod på tanden til at komme ud i den store verden SAMMEN med din familie. 

Spørg endelig hvis du har spørgsmål til din næste ferie, specifikke destinationer, praktiske råd, generelle erfaringer mv., så vil vi svare hurtigst muligt 🙂 

Lande vi har besøgt med Emilie i de første 2 år af hendes liv