Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Storbyturen - Rejse med børn - gode råd og inspiration

Storbyturen

Kan man rejse til en storby med et barn? 

JA, selvfølgelig kan man det. Vi har blandt andet været i Ho chi Minh, Amsterdam og Prag med Emilie. 

Jeg synes dog helt klart det er nemmere og sjovere at rejse med et lille barn til en storby end med en tumling der er begyndt at gå. Man skal dog være opmærksom på, om den storby man vælger er “barnevognsvenlig”. Fx er prag fuld er brostenbelagte veje og høje kantsten, der gør turen med en barnevogn noget besværlig. En god slynge eller bæresele kan dog sagtens redde dette.

Man kan hurtigt få utrolig mange kilometer i benene når man er på storbystur. Hvis du har lidt større børn med kan de lange gåture gøres mere spændende ved at indlægge små sjove aktiviteter undervejs, fx kan noget så simpelt som pokemon go gøre en lang tur meget mere interessant. 

Generelt kan det være en god ide hjemmefra at undersøge hvilke børnevenlige aktiviteter, der findes i den storby du skal besøge. De fleste storbyer har en del gode legepladser, en  zoologiske have og et akvarium som kan være et besøg værd når du har børn med. Vindueskiggeri og lange gåture op og ned af gader er ikke altid det mest interessante for børn, men hvis du har planlagt nogle børnevenlige aktiviteter i løbet af dagen, kan en storbysferie sagtens gøres sjov og spændende for både dig og dit barn. 

 

Klapvognen klarede turen igennem Prags brostensbelagte gader