Warning: Creating default object from empty value in /var/www/babytrekking.dk/public_html/wp-content/themes/journey/framework/options/core/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Velkommen - her får du gode råd til at rejse med baby og større børn, billigt og nemt.
Velkommen

Velkommen til vores rejseblog

on
februar 3, 2018

Velkommen og TAK fordi du vil læse med

Vi er en lille familie, der elsker at rejse. Vi elsker faktisk at rejse så meget, at hele vores hverdag er er opbygget på en måde, så vi kan rejse mest muligt.

Inden vi fik vores datter Emilie i august 2015 lovede vi hinanden, at vi skulle blive ved med at rejse ligeså meget som før vi blev forældre. Heldigvis er det indtil videre lykkes os at gøre vores drøm til virkelighed. Vi har i løbet af de sidste to et halvt år rejst i alt ca. 5 måneder, været i 17 lande og fløjet 27 gange og vi har allerede de næste mange destinationer planlagt.

Vi bliver tit spurgt om hvordan i alverden vi får tid og råd til at tage afsted så tit og så længe og hvordan vi overhovedet tør at tage afsted ud i den store verden med vores datter.

Vi har længe, ja faktisk i flere år, tænkt på at lave en rejseblog.  Endelig er vi igang. Vi glæder os så meget til at dele alle vores erfaringer med dig og til at vise, at det kan lade sig gøre at rejse med børn. Jeg håber, at kunne give dig gå-på-modet til at tage afsted og give dig troen på, at det ER fantastisk at rejse med børn.

Hvad kommer der til at ske nu?

Jeg vil løbende opdatere menuen “REJSEMÅL” , så du kan læse mere om de destinationer vi har været og selvfølgelig komme med blog-indlæg, der kan inspirere dig til at rejse ud i verdenen med børn.

Første rejsemål som allerede er beskrevet er vidunderlige Belize

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på facebook, instagram ellere-mail hvis du ønsker gode råd, har spørgsmål eller lignende.

Hvorfor skal du tage ud at rejse med dine børn?

Fordi det giver jer TID sammen, så simpelt kan det siges. De fleste af os lever i en al for travl hverdag hvor vi ser hinanden alt alt for lidt. Om morgenen skynder vi os afsted ud af døren og om aftenen kan vi lige knap nå at se hinanden nogle timer før det er putte tid. Vores erfaring er, at Emilie udvikler sig så meget mens vi er afsted, hun nyder at have sine forældre døgnets 24 timer og vi nyder at have TID sammen. Jeg tror også på, at det er helt vildt sundt at se andre kulturer og andre lande end lille trygge Danmark. Selvom Emilie måske ikke husker hendes første mange rejser, tror jeg på, at det giver hende en hel masse gode ting med i rygsækken.

..men kan man virkelig rejse med en baby?

De fleste kiggede meget skeptiske på os da vi fortalte, at vi altså ville tage Emilie med på en rundrejse til asien i 3 måneder , da hun var omkring 5 måneder gammel. Vi blev mødt af et hav af forskellige kommentarer. Værre blev det da vi fortalte, at vi ikke havde planlagt alt hjemmefra og ikke havde nogen guide eller noget rejseselskab til at hjælpe os.

“At rejse med en baby – kan man virkelig det?” er nok det vi oftest er blevet spurgt om, efterfulgt af “Har i tænkt jer at tage en lille baby med til Asien i 3 måneder – er i fuldstændig vanvittige?”

NEJ det er vi ikke – vi elsker bare at rejse og vi elsker at have tid sammen. Da vi fik muligheden for at tage barsel sammen var det for os det mest naturlige valg i verden at tage afsted. Vi havde faktisk slet ikke overvejet alle de dårlige og farlige ting som folk troede kunne ske.

Så afsted med os og det blev virkelig begyndelsen på vores eventyr som globetrottere. Et af vores formål i livet er blevet at vise Emilie hele verdenen.

Jeg husker tydeligt, da vi en dag møder en lokal vietnamesisk mor, der har en ergobaby bæresele magen til vores. Hun bærer endda sin datter på omtrent samme alder som Emilie. Vi snakkede om løst og fast og fandt hurtigt ud af, at vi havde de samme glæder og bekymringer som mor. Selvom vi var rejst om på den anden side af jorden, var det er at være mor, faktisk mere ens end jeg havde troet.

I Guatemala, hvor vi rejste med Emilie da hun var to år, mødte vi også en fantastisk familie,

de grinte utrolig meget af vores bærestol og kunne ikke forstå, at turisterne gjorde så meget ud af det. De synes vores ene taske og en bærestol var langt mere end hvad vi burde have med. Kan i se “pølsen” hun har på ryggen? Det er hendes lille baby og på hovedet har hun tingene de har købt på markedet. Selvom vi følte vi havde lidt med på tur, var vi her de lidt skøre turister, med alt for meget bagage.

Første gang vi tog afsted, sagde min kloge søster til mig:

Husk, at overalt i verdenen fødes børn, der vil altid være nogen der kan hjælpe jer

Og hun har jo så evigt ret. Jo mere vi rejser, jo mere går det op for os, hvor nemt det er at rejse med børn. Der er altid hjælp at finde og hvor end vi har rejst hen, møder vi mennesker og familier med samme kærlighed til børn som os selv.

 

Jeg håber meget, at du vil følge med og lade dig inspirere af vores oplevelser og erfaringer.

 

TAGS

Kommenter

%d bloggers like this: